Algemene voorwaarden

1.

De echo’s die door ons worden uitgevoerd zijn enkel voor het plezier. Dit wil zeggen dat er geen enkel medisch gevolg kan of zal worden aan gegeven. Het is dan ook belangrijk dat onze klanten de medische echo’s die nodig zijn tijdens de zwangerschap zeker laten uitvoeren bij een gynaecoloog.

Het is ook zo dat wij ons uiterste best doen om jullie de beste beelden te geven van jullie ongeboren kind. Toch is het niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld door de ligging van het kind, om tot een goed resultaat te komen. Hierdoor verbinden wij ons niet resultaatgericht. Wanneer bij een eerste afspraak geen bruikbare beelden kunnen genomen worden is er een eenmalige terugkomgarantie.

2.

Het verloskundig advies dat wij bijkomend geven staat los van de uitgevoerde echo. Ons advies is professioneel en is onderbouwd door onze opleidingen en ruime ervaring binnen het vakgebied. Ook hier doen wij ons uiterste best om u een goed advies te geven. Toch zal dit advies ook niet leiden tot het feit dat wij een resultaat beloven. Een advies is naar best vermogen.

Onze aangeboden activiteiten vallen buiten het RIZIV met gevolg dat er geen terugbetaling zal voorzien zijn. Je staat dus zelf in voor de kosten.