Sanne

Ik ben Sanne Waelburgs, een ambitieuze vroedvrouw en echografiste. Ik ben de trotse eigenaar van Babygrafie alsook trotse mama van Laurens.

In 2010 studeerde ik met onderscheiding af als vroedvrouw en werk sindsdien in het ziekenhuis. Hier doe ik dag in dag uit, de nodige verloskundige ervaring en kennis op. Nadien heb ik ook het voorschrijfrecht behaald.

Bijkomend ben ik gaan specialiseren en heb met succes het diploma echografie behaald. Ik werk als medisch echografiste in samenwerking met gynaecologen. Dit maakt dat ik een sterke medische kennis heb, alsook jaren ervaring in echografie.

De medische training houdt mijn kennis en ervaring actueel. Dit gebruik ik vervolgens om de pretecho’s in mijn eigen praktijk veilig en goed uit te voeren.

Ik heb een zorgzaam karakter. Ik wil ervoor zorgen dat de beleving van de pretecho’s een uniek moment is.

Door mijn ondernemend karakter, heb ik de praktijk laten groeien tot een mooi team. Zo kunnen we jullie op meerdere vlakken verder helpen!

Mariska

Hallo, mijn naam is Mariska Hermsen. In 2020 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw met voorschrijfrecht. Daarmee is één van mijn grote dromen uitgekomen. Daarnaast heb ik ook het diploma verpleegkunde.

Ik ben erg gefascineerd door het ontstaan van nieuw leven! Het is dan ook een hele eer als vroedvrouw, deel te mogen uitmaken van een enorm bijzondere gebeurtenis in het leven van de aanstaande ouder(s).

Ik werk als vroedvrouw op de kraamafdeling in het ziekenhuis. Daar waar ik de kraamvrouw verzorg en ouders de verzorging van hun pasgeborenen aanleer. Deze begeleiding zet ik graag verder aan huis, om zo kersverse ouders goed te ondersteunen in hun eigen omgeving.

Buiten de liefde voor mijn job, zorgt yoga voor de nodige ontspanning. Of een leuke koffie-date is ook altijd welkom.

Naomi

Ik ben Naomi, getrouwd met Bart en super fiere mama van 2 prachtige meisjes. 

Sinds 2010 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als vroedvrouw met jaren ervaring op de neonatologie. Mijn diploma voetreflexologie behaalde ik in 2016 met een specialisatie in baby- en zwangerschapsreflexologie. 

Toen ikzelf voor de eerste keer mama werd hoopte ik op een roze wolk terecht te komen. Deze wolk was echter een donderwolk. Ons kindje was een huilbaby! Dit was de zwaarste periode uit ons leven met ook een medische rollercoaster en emotionele gevolgen. We hadden het geluk de juiste mensen op ons pad te krijgen en het huilgedrag van ons kindje te leren begrijpen en er dus ook mee aan de slag te gaan. 

Altijd heb ik al een passie gehad voor baby’s, zwangerschap en het ouderschap. Mijn kennis en eigen ervaringen zorgen ervoor dat ik ouders kan ondersteunen en helpen in de zoektochten en problematiek van hun kindje. Het leren van lichaamsgedrag en de taal van huilen.