Sanne. Vroedvrouw en prenataal echografist

Sanne

Ik ben Sanne Waelburgs, een ambitieuze vroedvrouw en echografiste. Ik ben de trotse eigenaar van Babygrafie alsook trotse mama van Laurens.

In 2010 studeerde ik met onderscheiding af als vroedvrouw en werk sindsdien in het ziekenhuis. Hier doe ik dag in dag uit, de nodige verloskundige ervaring en kennis op. Nadien heb ik ook het voorschrijfrecht behaald.

Bijkomend ben ik gaan specialiseren en heb met succes het diploma prenatale echografie behaald. Ik werk als medisch echografiste in het ZOL in samenwerking met gynaecologen. Dit maakt dat ik een sterke medische kennis heb, alsook jaren ervaring in echografie.

De medische training houdt mijn kennis en ervaring actueel. Dit gebruik ik vervolgens om de pretecho’s in mijn eigen praktijk veilig en goed uit te voeren.

Ik heb een zorgzaam karakter. Ik wil ervoor zorgen dat de beleving van de pretecho’s een uniek moment is. Ook ben ik zeer ondernemend en heb ik de praktijk laten groeien tot een mooi team. Zo kunnen we jullie op meerdere vlakken verder helpen!

DSC_0115

Mariska

Mijn naam is Mariska Hermsen. In 2020 ben ik afgestudeerd als vroedvrouw met voorschrijfrecht. Daarmee is één van mijn grote dromen uitgekomen. Daarnaast heb ik ook het diploma verpleegkunde.

Ik ben erg gefascineerd door het ontstaan van nieuw leven! Het is dan ook een hele eer als vroedvrouw, deel te mogen uitmaken van een enorm bijzondere gebeurtenis in het leven van de aanstaande ouder(s).

Ik werk als vroedvrouw op de kraamafdeling in het ziekenhuis. Daar waar ik de kraamvrouw verzorg en ouders de verzorging van hun pasgeborenen aanleer. Deze begeleiding zet ik graag verder aan huis, om zo kersverse ouders goed te ondersteunen in hun eigen omgeving.

Buiten de liefde voor mijn job, zorgt yoga voor de nodige ontspanning. Of een leuke koffie-date is ook altijd welkom.

Sien. Kinesiste

Sien

Hey hey! Ik ben Sien, kinesiste van opleiding met een passie voor het begeleiden van moeder en kind.

In 2022 studeerde ik af als Master in de kinesitherapie bij kinderen. Overigens heb ik me het afgelopen jaar verder gespecialeerd met verschillende cursussen binnen de perinatale kinesitherapie. Ik vind het belangrijk om stil te staan bij de impact en veranderingen op zowel de fysieke als mentale gezondheid voor, na en tijdens een zwangerschap. Naast kinesitherapeut ben ik eveneens een coach aan de zijlijn en een luisterend oor!

Ik werk momenteel ook nog in een andere praktijk als psychomotorisch kinesitherapeut. Hier ga ik voornamelijk aan de slag met kleuters en lagere schoolkinderen. Het creatief omgaan en zorgen voor kinderen is al van jongs af aan een grote passie van mij. Ik geniet ervan om kinderen te zien én helpen groeien op hun eigen tempo.

Evy. Spoedverpleegkundige

Evy

Ik ben Evy! Ik ben verpleegkundige met een banaba spoed en intensieve zorg op zak. Zo werk ik sinds 2018 met veel passie op een spoedgevallendienst. Mijn sterk punt? Structuur creëren in een moment van chaos. Zo kan ik kersverse ouders handelingen aanleren bij de eerste hulp van baby’s en kinderen.

Daarnaast ben ik de trotse oprichter van macramade by Evy. De focus ligt op baby en gepersonaliseerde items. Naast deze creatieve zaken, hou ik ook erg van koffie en deed daarom een baristacursus. Als creatieveling ben ik dan ook enthousiast om het babyspaconcept mee te ondersteunen.

In mijn vrije tijd is er Billie, mijn golden retriever die me actief houdt tijdens de leukste wandelingen.